Mijn werkwijze is gebaseerd op agile software development. Dit zorgt voor een overzichtelijk en beheersbaar project.

 

Gratis adviesgesprek

In een kennismakingsgesprek nemen we samen uw wensen door. Ik geef u gratis een advies en indien gewenst stuur ik u een vrijblijvende offerte voor de uitvoering van het project. Vraag nu direct een gratis adviesgesprek aan.

 

Van start

Zodra u een opdrachtbevestiging heeft gegeven, bespreken we het ontwerp van de webapplicatie.

Al uw wensen verzamelen we in de “Product Backlog”.

 

Korte fases met concreet resultaat

Het project delen we op in meerdere fasen (sprints). Een sprint duurt ongeveer twee tot vier weken. Per sprint doorlopen we de volgende stappen:

1. Selecteren van wensen met prioriteit

Per wens wordt ingeschat hoeveel tijd en budget dit kost. Samen maken we een selectie van alle haalbare wensen die we deze fase willen halen.

2. Ontwerpen, ontwikkelen en testen

Nu doen we het echte productiewerk. Alle betrokkenen werken intensief en doelgericht samen. De webapplicatie wordt uitgebreid met de gewenste functies. In een speciale testomgeving testen we de nieuwe applicatie.

3. In productie nemen

Het resultaat wordt goedgekeurd en in productie genomen. Ik kan de webapplicatie hosten, monitoren en storingen oplossingen.

Hierna wordt de volgende sprint ingezet, totdat het project is afgerond.

 

Projectcommunicatie

Ik werk hoofdzakelijk vanaf mijn eigen werkplek in Deventer.  Ik ben tijdens kantooruren bereikbaar op mijn telefoon en e-mailadres.

Op verzoek kom ik graag naar het kantoor van uw organisatie.

Voor de projectcommunicatie maak ik graag gebruik van online diensten als Trello en JIRA. Opdrachtgevers vinden meestal ook een prettige methode.