Het programmeren van websites (web development) is mijn expertise. Ik volg hierbij een specifieke werkwijze en baseer mij op een ontwerp van de webapplicatie.

 

Bestaande oplossingen

Vaak bestaat er al een geschikte oplossing. Soms is dit een gratis verkrijgbaar open source pakket. Soms is het een betaalde webdienst. In overleg kiezen we de geschiktste oplossing. Als er dan nog een configuratie of installatie nodig is, voer ik die uit.

 

Maatwerk

Als er geen kant-en-klare oplossing beschikbaar is kan ik deze maatwerk webapplicaties ontwikkelen. Ik doe dit in de populaire programmeertalen PHP, Javascript en MySQL.  Deze webapplicaties zijn geschikt voor Apache of Nginx webservers, welke op een Linux besturingssysteem draaien.

Ik ben een officieel Laravel Certified Developer.

Testen

U krijgt de beschikking over een speciale testomgeving waar een kopie van de webapplicatie beschikbaar is. Als u akkoord bent met de werking wordt de webapplicatie in productie genomen.

 

Garanties

Defecten (bugs) repareer ik kosteloos als deze binnen 3 maanden na oplevering worden gemeld en de functie tijdens het ontwikkelen goed beschreven was.

 

Na oplevering van de webapplicatie kan ik de webapplicatie in beheer nemen.