Het programmeren van websites (web development) is mijn expertise. Ik volg hierbij een specifieke werkwijze en baseer mij bij het programmeren van de webapplicatie meestal op een ontwerp van de webapplicatie.

 

Bestaande oplossingen

Vaak bestaat de gewenste oplossing al. Soms is dit een gratis verkrijgbare open source pakket. Soms is het een betaalde webservice. In overleg kiezen we de geschiktste. Meestal is er dan nog een configuratie of installatie nodig die ik dan uitvoer.

 

Maatwerk

Als er geen kant-en-klare oplossing beschikbaar. Dan kan ik die op maat ontwikkelen.  Ik doe dit door middel van de technieken PHP, Laravel, Javascript en MySQL en meestal op Apache of Nginx webservers op een variant van het Linux besturingssysteem.

 

Testen

U krijgt de beschikking over een speciale testomgeving waar een kopie van de webapplicatie beschikbaar is. Als u akkoord bent met de werking wordt de webapplicatie in productie genomen.

 

Garanties

Defecten (bugs) repareer ik kosteloos als deze binnen 3 maanden na oplevering worden gemeld en de functie tijdens het ontwikkelen goed beschreven was.

 

Na oplevering van de webapplicatie kan ik de webapplicatie in beheer nemen.